honeymoon2012.reismee.nl

Hervey Bay

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we onderweg van Lamington National Park naar Hervey Bay. De afgelopen dagen hadden we geen internet in de bergen (zelfs geen TV/radio). Nu proberen we bij de McDonald's onderweg wat foto's te uploaden, maar de verbinding is zo klote dat dat niet echt lukt. Tot later, ofwel tot een betere internet verbinding.

Anita & Marco.

Ilonka

Hallo Marco en Anita,

Ik moest echt even lachen; de vertrouwde Marco met zijn opmerking: de verbinding is zo klote.........
Ik hoorde het hem helemaal zeggen.....(grapje hoor)
Op de Nederlandse TV zeggen ze : Komt allemaal goed, hoor ! Komt inderdaad allemaal goed met jullie! We wachten gewoon af tot het volgend bericht en foto's, hoor.
Groetjes Ilonka.

Marie-Louise en Theo

Zo zie je nog eens wat van de wereld. leuke en onbekende dieren en vogels. Wat leuk, hoe een koala op zijn gemak in een boom zit rond te kijken of wat zit te slapen. Ik weet eigenlijk niet hoe groot zo'n beestje is. Groetjes en tot horens en ziens.

Ma & Pa.

Sabine

Hey Marco en Anita! Zat ik er toch wel naast met mijn "Hawai"! Ik wens jullie heel veel plezier toe! Lekker romantisch saampjes een hele maand genieten! Ik volg jullie blog en ben jaloers!!
X Sabine, nachtzuster :-(

Marie-Louise & Theo

Wij weten niet, of we op tijd, of te vroeg zijn om de jarige Job en haar echtgenoot van harte te feliciteren met haar verjaardag. De papagaai en de walibi's waren in ieder geval zeker op tijd. Maak er samen een heel fijne dag van die je zeker nooit meer zult vergeten!

Wij kijken nu al weer uit naar een volgende internet-verbinding!

Ma & Pa.

Mariëtte

Anita GEFELICITEERD !!!!! met je verjaardag en Marco ook Gefeliciteerd met je vrouw geniet van alle mooie fijne dingen die op jullie pad komen. Liefs en groeten van Joop en mij Mariëtte xxx

Ilonka

Hallo Marco en Anita
Van harte gefeliciteerd Anita met je verjaardag morgen de 18e maart. En Marco ook van harte gefeliciteerd, hè.
Het feesten houdt bij jullie niet op. Geniet maar fijn saampjes, hoor.
De natuurfoto's zijn schitterend !!!!
Tot horens en ik geniet verder van jullie mooie verhalen. Groetjes Ilonka.

Hans en Ton

Anita hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Marco, jij ook gefeliciteerd met de verjaardag van je vrouw. Maak er samen een leuke dag van en geniet nog van jullie prachtige reis. groetjes van Hans en Ton.