Blue Mountains
Hallo allemaal,
In Leura heben we overnacht in The Studio van de Old Leura Diary. Dit is een hutje in oude plattelands-stijl. Het was romantisch aangekleed, met bloemetjes, champagne, twee chocolade hartjes om op te eten, eigengemaakte perzik jam en een groot ligbad met glazen plafond om naar de sterren te liggen kijken (erg romantisch 's nachts met z'n tweetjes).
Het weer was hier helaas wat minder, veel regen in de avond en nacht, en bewolkt overdag. Dat weerhield ons er echter niet van om de een wandeling te maken in de Blue Mountains. Om hier te komen zijn we met een steil treintje omlaag het dal ingegaan, en teruggekeerd met de kabelbaan.
Nu zijn we onderweg naar Port Macquarie en hebben we stralend weer. De volgende verhalen en foto's volgens wanneer we weer internet hebben; nu zitten we onderweg in een restaurantje onze weblog bij te werken.
Anita & Marco.
Hoi Marco en Anita,
een jetlag is wel te begrijpen, het is toch wel heel ver reizen en je zit ook een aantal tijdsgrenzen verder, 10 uur later dan hier in Nederland als ik goed geïnformeerd ben..
Wel mooie verhalen en nog eens zo'n mooie foto's en wat is het toch heerlijk als je extra in de watten wordt gelegd omdat je op je Honeymoon-reis bent..
Geniet er met zijn tweeën van, maar dat gaat wel lukken als we het zo allemaal lezen en zien..
Groetjes Thea en Sjors
Wat leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te zien! Ben wel een beetje jaloers hoor;)
Ik kijk in ieder geval uit naar de volgende update!
X suus
ps: ik ben intussen geslaagd voor de opleiding die ik aan het volgen was!!
Hallo Marco en Anita,
Wat klinkt het allemaal romantisch, vooral in dat hutje met dat mooie ligbad met glazen plafond.......
Klinkt allemaal goed en wat een mooie wandelingen hebben jullie al gemaakt. Vind dat jullie het geweldig doen. Geniet er maar fijn van.......
Ik volg jullie weblog graag.... Veel plezier, tot horens!
Groetjes Ilonka,
Hoi kersvers bruidspaar, Wat hebben we vandaag veel kunnen lezen en foto's (be)kijken. We lezen de reisverhalen met de grote wereldadlas ernaast. Zo weten we precies waar jullie je bevinden. Wat een prachtige natuur en daar gelukkig geen overstromingen. De vogels en andere onbekende dieren trekken echt de aandacht! Geniet zo maar door dan doen wij dat ook! Groetjes Ma & Pa.
Sorry, dat ik gisteravond al wat sliep bij het tikken van de naam !!! Ma & Pa.